2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Vienam no Smiltenes novada domes administrācijas darbiniekiem ir apstiprināts pozitīvs Covid-19 tests

Pēdējo nedēļu statistika par reģistrēto Covid-19 gadījumu skaita pieaugumu ir satraucoša, kas tikai parāda, ka neviens nevar justies pasargāts, arvien vairāk tiek atklāti inficēšanās gadījumi.

Sestdienas rītā, 31.oktobrī, saņēmām ziņu, ka vienam no Smiltenes novada domes administrācijas darbiniekiem (nav saistīts ar klientu apkalpošanu) ir apstiprināts pozitīvs Covid-19 tests. Testu darbinieks ir veicis 30.oktobrī, bet no 27.oktobra strādāja attālināti, jo iepriekšējā dienā sajutās slikti. Pašvaldības vadība ir lūgusi visām kontaktpersonām, kas bija saskarē ar darbinieku 26.oktobrī, strādāt attālināti un vērot savu veselību turpmākās 10 dienas.

Smiltenes novada domes darbs neapstāsies, taču aicinām iedzīvotājus pakalpojumus saņemt attālināti, sazinoties ar klientu apkalpošanas centru pa tālruni vai e-pastu vai izmantot e-pakalpojumus. Klātienes apmeklējumiem pie speciālistiem aicinām pieteikties iepriekš. Kontaktinformācija.

Aicinām novada iedzīvotājus, darba devējus izturēties atbildīgi, ievērot visus epidemioloģiskos drošības pasākumus, lai ierobežotu koronavīrusa Covid-19 izplatību darba kolektīvos, ģimenes un draugu lokā.  Plašāka informācija par epidemioloģiskās drošības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai ŠEIT. 

 

Sagatavoja: Marita Mūze, sabiedrisko attiecību speciāliste