2024. gada 24. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Zemessardzes 22.kaujas nodrošinājuma bataljons sveic Smiltenes novada iedzīvotājus valsts svētkos

 

Novembris Latvijā ir īpašs – to atceramies kā Latvijas neatkarības cīņu mēnesi. 11.novembrī svinam Lāčplēša dienu, bet 18. novembris ir diena, kad īpaši godājam un izrādām mīlestību mūsu tautas vērtīgākajam mantojumam – neatkarīgai Latvijas valstij. Mūsu uzdevums ir šo mantojumu saglabāt arī nākamajām paaudzēm.

Tuvojoties valsts svētkiem, Zemessardzes 22. kaujas nodrošinājuma bataljona komandieris pulkvežleitnants Dmitrijs Oreškins sveic Smiltenes novada iedzīvotājus: Novembris ir mēnesis, kurā tika pasludināta neatkarīga Latvijas valsts, un tas ir arī mēnesis, kurā godinām visus tos varoņus, kuri šo valsti nosargāja. Mums ir pamats lepoties ar mūsu valsti, un mēs nedrīkstam aizmirst vīrus un sievas, kuriem varam būt par to pateicīgi. Iedegsim sveces silto liesmu un pacelsim karogus par mūsu Latviju! Mēs kopā esam spēks!

Patriotisms un valsts mīlestība jau vairāk nekā 30 gadus ir vienojusi tos Latvijas iedzīvotājus, kuri izvēlējušies pievienoties zemessargu rindām. Zemessardze kā lielākā Nacionālo bruņoto spēku struktūra un valsts teritoriālās aizsardzības pamats dod iespēju Latvijas Republikas pilsoņiem brīvprātīgi kalpot savai valstij, rūpējoties par tās drošību un aizsardzību. Mūsu valsts aizsardzību stiprina Latvijas tautas pašapziņa un vēlme aizsargāt savu zemi.

Aicinām svētkos ikvienam par sevi domāt kā būtisku valsts daļu. Savukārt tos Smiltenes novada iedzīvotājus, kuri vēlas dot ieguldījumu mūsu valsts aizsardzībā, Zemessardzes 22.kaujas nodrošinājuma bataljons aicina pievienoties savam pulkam, zvanot pa tālruni 28671227 vai rakstot uz e-pastu [email protected] .

Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība!

 

Informāciju sagatavoja

Zemessardzes 22.kaujas nodrošinājuma bataljona

Civilmilitārās sadarbības nodaļa