2024. gada 29. marts
A- A A+
Viegli lasīt

Zinību diena Smiltenes tehnikumā

Daudz smaidīgu jauniešu un skolotāju, gladiolu, dāliju un asteru smarža. Kalnamuižas koku lapas krāsojas rudenīgos toņos, bet lejā burbuļo draiski Abuls. Klāt 1. septembris!

Šis laiks mums iemācījis būt laimīgiem un pateicīgiem par katru dienu, kurā varam satikt savus mīļos, būt kopā ar skolasbiedriem, draugiem un kolēģiem.

Tehnikuma direktors Andris Miezītis, sveicot skolas kolektīvu, īpaši sumināja 274 pirmo kursu audzēkņus. “Paldies, ka izvēlējāties Smiltenes tehnikumu! Lai jums mūsu vidū klājas labi! Bet visi kopā būsim ļoti atbildīgi un disciplinēti, lai nevajadzētu pārtraukt mācības klātienē!

Šajā mācību gadā ieiesim Smiltenes tehnikuma simtgadē. Novēlu, lai, mācoties šeit, jūs visi kļūtu par īstiem savas dzimtās zemes patriotiem un darba rūķiem! Lai ikviens, kurš šeit mācās, kāp, lai augtu un pēc noteikta laika saņem tehnikuma žetonu un diplomu!”

Skanot Latvijas valsts himnai, Smiltenes tehnikuma mastā tika uzvilkts skolas karogs, kurā ieaustie vārdi reizē ir arī kā veltījums un atgādinājums ikvienam audzēknim šodien: “Zemei darbs, tēvijai – sirds, lai Latvija kā zvaigzne mirdz!”

Jaunais mācību gads ir sācies!

 

Zinību dienas foto galerija 

 

Teksts: Baiba Vahere

Foto: Guntis Viļums