2024. gada 30. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Noslēgušās volejbola sacensības “Marta Trakums”

Noslēgušās volejbola sacensības “Marta Trakums” 2023.

Sestdien, 4. martā Smiltenes sporta hallē norisinājās vīriešu volejbola sacensības “Marta Trakums” 2023. Uz šīm sacensībām bija ieradušās komandas no Smiltenes, Gulbenes un Valmieras novadiem, kopumā 8 vīriešu komandas, kuras tika sadalītas divās grupās, katrā pa 4 komandām. Pēc grupu turnīra izspēles, katras grupas divas labākās komandas izspēlēja pusfinālus. Grupas trešo un ceturto vietu īpašnieces arī izspēlēja “krusta” izspēles un pēc tam cīnījās par attiecīgi 5. un 7. vietu.
No A grupas pusfinālā iekļuva komanda “Stradi” un komanda “Latgaļīši”, bet no B grupas – Grundzāle un Smiltenes BJSS puiši.

Sīvās pusfināla spēlēs noskaidrojās, ka par pirmo vietu spēlēs komandas “Latgaļīši” Un Smiltenes BJSS.

“Mazajā finālā” jeb spēlē par trešo vietu pārākumu pār komandu “Grundzāle” guva vīri no komandas “Stradi”, pelnīti iegūstot bronzas medaļas.

Lielajā finālā Smiltenes BJSS, aizvadot sīvu pirmo setu un tajā uzvarot, otrajā setā droši pieveica komandu “Latgaļīši” un izcīnīja uzvaru spēlē un visā turnīrā.

Vēlamies teikt lielu paldies visiem spēlētājiem un līdzjutējiem, kā arī pateikties sacensību galvenajam tiesnesim Jānim Lapiņam. Uz tikšanos nākamajās sacensībās!