Foto_Apes_tirgus

2024. gada 19. maijā no plkst. 9.00 līdz 14.00 Apes mazās ieliņas piepildīsies ar pirkt un pārdot gribētājiem, jo norisināsies tradīcijām bagātais Pierobežas pavasara gadatirgus, kas solās būt ar plašu sortimentu un ar vairāk nekā 320 tirgotājiem.

Kā ierasts estrādes teritorija pieplūdīs ar smaržīgajiem stādiem, krūmiem, ziediem. Avotu ielā, pilsētas centrā un pie Amatu mājas būs daudzveidīgi mājražojumi, pārtika un amatnieku izstrādājumi, savukārt Ganību ielā un Stacijas laukumā – rūpnieciskie ražojumi. Ēdināšanas zona būs gan estrādes teritorijā, gan centrā.

Īpašā tirgus atmosfēra ar latviešu un igauņu pircēju un pārdevēju čalām, muzikālo skanējumu piepildīs rosīgo mazpilsētu, pārvēršot to par pierobežas pavasara gadatirgus lielpilsētu. 


Apes pavasara pierobežas gadatirgus, kas norisināsies jau šo svētdien, 19. maijā, solās būt plašs, ļoti gaidām visus 340 tirgotājus. Aicinām iepazīties ar tirgotāju izvietojuma shēmu!

Vēršam uzmanību, ka šobrīd kartē atzīmētai estrādes teritorijai, kur tiks izvietoti stādaudzētāji, ir informatīvs raksturs, tirgotājiem vietas tiks ierādītas esot teritorijā.

Laipni gaidīti uz lustīgu pavasara andeli Apē!