Pašvaldība
Prezidenta vizīte Smiltenes novadā

Piektdien, 2024. gada 7. jūnijā, darba vizītē Smiltenes novadā ieradās Latvija Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Tās laikā E. Rinkēvičs tikās ar Smiltenes novada pašvaldības vadību, apmeklēja vairākus vietējos uzņēmumus un organizācijas, kā arī aicināja uz tikšanos vietējos iedzīvotājus.

Dienas sākumā prezidents viesojās Smiltenes novada pašvaldībā, kur tikās ar tās vadību un pārrunāja aktualitātes, kā pašvaldību budžets, uzņēmējdarbības attīstība, izmaiņas skolu tīklā un citus būtiskus jautājumus. Pēc tam Valsts prezidents viesojās vietējā uzņēmumā AS “Smiltenes piens”, SIA “Very Berry” un SIA “Firma Madara 89”, kā arī apmeklēja jaunuzcelto daudzfunkcionālo sociālo pakalpojumu centru “Īve” un Smiltenes evaņģēliski luterisko baznīcu. Ceļā no Gaujienas Valsts prezidentam muzikālu sveicienu bija sarūpējusi Grundzāles pagasta pārvalde.

Dienas izskaņā prezidents ikvienu Smiltenes novada iedzīvotāju aicināja uz klātienes tikšanos Smiltenes vidusskolā. Iedzīvotāji E. Rinkēviča kungu iztaujāja par Valsts drošības jautājumiem, galvenajiem Latvijas izaicinājumiem, obligāto dienestu, jauniešu darba attīstības nozīmi un citiem.  

 

Sagatavoja: Madara Mūrniece-Krūmiņa, Smiltenes novada pašvaldības Komunikācijas un mārketinga speciāliste

Latvijas Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča vizīte Smiltenes novadā 2024. gada 7. jūnijā