2024. gada 30. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Iegādājies biļeti uz muzeju lietotnē “Mobilly”

Iegādājies biļeti arī uz Smiltenes novada muzeju un Jāzepa Vītola memoriālo muzeju “Anniņas” muzeju mobilo maksājumu lietotnē „Mobilly”.

Pateicoties Latvijas Muzeju biedrības un SIA „Mobilly” kopīgai inicitīvai, jau 50 Latvijas muzeji ieejas biļetes un pakalpojumus piedāvā iegādāties, izmantojot mobilo maksājumu lietotni „Mobilly”. Projekta rezultātā muzeja apmeklējums kļuvis ātrāks un ērtāks. Un īpaši svarīgi, ka lietotne ļauj nodrošināt bezkontakta maksājumus un paātrināt biļešu pārbaudes procesu, kas šajā laikā ir nozīmīgs aspekts, rūpējoties par epidemioloģiski drošu muzeja apmeklējumu. 

Maksa par biļeti paliek nemainīga – arī iegādājoties to Mobilly, biļetes cena ir tāda pati kā pērkot to muzeja kasē.

Apmeklējot muzeju ar Mobilly biļeti, jāievēro muzeja apmeklējuma noteikumi, kā arī jāuzrāda Covid-19 pārslimošanas, vakcinācijas vai testēšanas sertifikāti.

Lai sāktu izmantot jauno pakalpojumu, nepieciešams lejupielādēt vai atjaunot lietotni un papildināt Mobilly kontu ar bankas karti.

  • Izvēlnes joslā jāuzklikšķina uz sadaļas „Citi” un jāizvēlas „Muzeji un izstādes”, kurā jāatrod muzejs, kuru vēlaties apmeklēt.
  • QR koda biļeti var iegādāties uz muzeja pamatekspozīcijām. 
  • Atgādinām, ka biļete jāiegādājas arī apmeklētāju kategorijām, kurām ieeja ir bez maksas. Ja tiek nopirkta biļete ar atlaidi vai bezmaksas kategorijā, lūgums atcerēties paņemt līdzi atbilstošu apliecību (Goda ģimene, skolēna apliecība, studenta apliecība, pensionāra apliecība, invaliditātes apliecība u.tml.).
  • QR koda biļete jāuzrāda muzeja darbiniekam kases zonā. 
  • Mobilly iegādātā biļete ir derīga līdz tās noskenēšanai muzejā.

Vairāk par Latvijas Muzeju biedrības projektu: http://www.lnmm.lv/lv/presei/jaunumi/4051-lietotne-mobilly-bus-iespejams-iegadaties-ieejas-biletes-uz-50-latvijas-muzejiem un https://mobilly.lv/muzeji/

Mobilly Publicitātes attēls