2024. gada 30. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Noslēdzies projekts “Smiltenes novada pašvaldības policijas materiāltehniskā nodrošinājuma uzlabošana zivju resursu aizsardzībai 2022. gadā”

Smiltenes novada pašvaldības policija Smiltenes novadā veic ūdenstilpju apsekošanas un uzraudzības funkciju, lai aizsargātu tajās zivju resursus.

Šī  gada decembrī īstenots projekts “Smiltenes novada pašvaldības policijas materiāltehniskā nodrošinājuma uzlabošana zivju resursu aizsardzībai 2022. gadā”.

Projekta mērķis bija uzlabot un papildināt Smiltenes novada pašvaldības policijas materiāltehnisko nodrošinājumu, lai uzlabotu zivju resursu aizsardzību un mazinātu maluzvejniecību Smiltenes novada ūdenstilpēs.         

Īstenojot projektu, pašvaldības policijas īpašumā iegādātas 4 pārvietojamās kameras, kurām ir nakts redzamības funkcija, 2 planšetdatori, lai būtu iespēja vērot notiekošo tiešsaistē un 4 peldošie kombinezoni, piemēroti dažādiem laikapstākļiem – tādējādi būtiski uzlabots un papildināts Smiltenes novada pašvaldības policijas materiāltehniskais nodrošinājums un uzlabotas iespējas ilgtermiņā efektīvi īstenot zivju resursu aizsardzību Smiltenes novada ūdenstilpēs.

Projekts īstenots ar Zivju fonda atbalstu. Projekta kopējās izmaksas  4111.58 EUR, no kurām  Zivju fonda finansējums 4043.94 EUR  un pašvaldības līdzfinansējums 67.64 EUR.

Par citiem ar Zivju fonda atbalstu realizētajiem projektiem var izlasīt Smiltenes novada mājas lapā www.smiltenesnovads.lv, sadaļā Projekti.

 

Informāciju sagatavoja:

Attīstības un plānošanas nodaļa