2024. gada 29. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

ATCELTS!! Smiltenē aicina uz tīklošanās pasākumu “IT Waffle Meetup”

IT Waffle Meetup pasākums Smiltenē, 16.aprīlī ir atcelts – nav sasniegts minimālais apmeklētāju skaits. 

Otrdien, 16. aprīlī, pulksten 18.00 Smiltenē, svētku telpā “Tepat” (Kalna iela 8) norisināsies tīklošanās pasākums “IT Waffle Meetup”, kur tehnoloģiju entuziastiem, uzņēmējiem un ikvienam, kurš vēlas uzzināt vairāk par uzņēmumu procesu digitalizāciju un informācijas tehnoloģiju (IT) nozari, būs iespēja satikties, apmainīties ar kontaktiem un baudīt gardas vafeles. Pasākums ir bez maksas. Reģistrācija: https://www.itwafflemeetup.lv/it-waffle-meetup-smiltene.html

Pasākuma apmeklētāji varēs vienuviet satikt uzņēmējus un IT nozares pārstāvjus, uzzināt par to, kas jāņem vērā, lai sāktu karjeru IT nozarē, kā mazie un vidējie uzņēmumi var digitalizēt dažādus procesus uzņēmumā un kāda veida atbalsts tam ir pieejams. Pasākumā piedalīsies pārstāve no vietējā uzņēmuma “Smiltenes piens”, Inguss Pavasars no “PWF grupa”, kā arī IT uzņēmums “Tietoevry”. Pasākumā būs veltīts laiks tam, lai apmeklētāji var iepazīties ar citiem IT nozares pārstāvjiem un uzņēmējiem, iegūt jaunus kontaktus, tīkloties un baudīt pasākuma galveno elementu – garšīgas vafeles. 

Programma:

17:40 – Ierašanās un vafeles 🧇

18:00 – Kas jauns Smiltenē un Latvijā IT nozarē? 

18:15 – “Smiltenes piens” pārstāve – Kāpēc ieviest digitālos risinājumus uzņēmumā?

18:40 – “Tietoevry” pārstāvja iedvesmas stāsts

19:05 – Tīklošanās un vafeles 🧇

19:25 – Inguss Pavasars (PWF grupa) – Uzņēmuma ieguvumi no procesu digitalizācijas

20:00 – Tīklošanās un vafeles 🧇

Šī ir lieliska iespēja radīt jaunu vai stiprināt esošo vietējo kopienu, kurā satiekas gan esošie un topošie IT nozares speciālisti, gan uzņēmēji. Tikai satiekot viens otru un aprunājoties, uzņēmējs var saprast un definēt, kas ir tie procesi, kuros nepieciešams iesaistīt tehnoloģijas, un IT speciālists var izstāstīt, kā viņš var palīdzēt. “IT Waffle Meetup” pasākums ir arī lieliska iespēja satikt domubiedrus, aprunāties par aktualitātēm un vienkārši labi pavadīt vakaru,” vēsta pasākuma organizatore, Digitālo inovāciju parka vadītāja Agate Ambulte.

Pasākums notiks Smiltenē, svētku telpā “Tepat” (Kalna iela 8, 3.stāvs).

Dalība pasākumā ir bez maksas. Vietu skaits ierobežots. Iepriekšēja pieteikšanās, aizpildot reģistrācijas anketu: https://forms.gle/KDVfPmwQaPoae6hC8

Pasākumu organizē Digitālo inovāciju parks sadarbībā ar Tietoevry. 

Pasākums notiek projekta “EDIC: atbalsts digitalizācijai un mākslīgā intelekta attīstībai Latvijā” (Nr. 2.2.1.1.i.0/23/I/CFLA/001) un projekta “Development of AI – ICT for Manufacturing EDIH in Latvia” (Nr. 101083983) ietvaros.

Pasākumu finansē Eiropas Savienība un Eiropas Savienība – NextGenerationEU. Tomēr paustie uzskati un viedokļi ir tikai autora(-u) uzskati un viedokļi un ne vienmēr atspoguļo Eiropas Savienības vai Eiropas Komisijas uzskatus un viedokļus. Par tiem nav atbildīga ne Eiropas Savienība, ne Eiropas Komisija.

Informāciju sagatavoja:
Agate Ambulte 
[email protected]
+371 28241990
www.digip.lv