2024. gada 27. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

27. aprīlī notiks pavasara gadatirgus Smiltenē

2024. gada 27. aprīlī no plkst. 9.00 līdz 15.00 Smiltenes pilsētas centrā notiks pavasara gadatirgus. Tirgotāji ir laipni aicināti pieteikt savu dalību!

Tirgū var piedalīties katrs, kurš vēlas pārdot amatniecības, lauksaimniecības, pārtikas preces, tajā skaitā arī dzērienus un alkoholiskos dzērienus, dažādus suvenīrus, rūpniecības preces.

Lai pieteiktu dalību pavasara gadatirgū, jāaizpilda tiešsaistes anketu:

  • Rūpniecības preču tirgotājiem no 22. marta plkst. 9.00 līdz tiek sasniegts maksimālais tirgotāju skaits: https://ej.uz/pavasaratirgus24rupnieki 
  • Pārtikas, amatniecības, stādu u.c. tirgotājiem no 26. marta plkst. 9.00 līdz tiek sasniegts maksimālais tirgotāju skaits, vai līdz 2. aprīlim: https://ej.uz/pavasaratirgus24

Pēc reģistrācijas noslēgšanās informācija ar dalības apstirpinājumu vai atteikumu un plašāka turpmākā informācija dalībniekiem tiks nosūtīta uz to norādītajiem e-pastiem līdz aprīļa vidum. Ar gadatirgum reģistrēto tirgotāju sarakstu un reģistrācijas shēmu varēs iepazīties Smiltenes novada mājaslapā. Informācija ar tirgotāju izvietojumu būs pieejama ne vēlāk kā līdz 26. aprīļa plkst. 17.00. Vietas tirgotājiem tiks ierādītas sākot no 27. aprīļa plkst. 5.00.

Ar tirgus organizēšanas kārtību var iepazīties ŠEIT. Plašāku informāciju par tirdzniecības nodevu var atrast Smiltenes novada pašvaldības saistošajos noteikumos Nr. 26/22 ŠEIT.  Lai iegūtu plašāku informāciju, aicinām  sazināties zvanot uz tālruņa numuru 22310430 (Modris).

Ar satiksmes organizācijas shēmu tirgus laikā var iepazīties ŠEIT.