2024. gada 27. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Skolēnu vecākus aicina piedalīties Latvijas Universitātes studentu pētījumā par vecāku un bērnu dzīvi pēc skolu reorganizācijas

Smiltenes novada Izglītības pārvalde ir atsaukusies Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes socioloģijas studentu piedāvājumam veikt pētījumu par vecāku un bērnu dzīvi pēc skolu reorganizācijas. Tā ietvaros studenti aicina vecākus, kuru bērnus ir skārusi skolu reorganizācija, piedalīties fokusgrupas diskusijā, lai dalītos savā pieredzē.
 
Diskusija notiks 5. aprīlī plkst. 17.00, Smiltenē, Pils ielā 6, 2. stāvā. Diskusijas tēmas: par bērna ikdienas dzīves izmaiņām, kas radušās skolu tīkla reorganizācijas dēļ; vecāku vērtējums par izglītības kvalitāti, bērnu labbūtību un nākotnes plāniem.
 
Vecāki, kuri ir ieinteresēti piedalīties šajā fokusgrupas diskusijā, ir aicināti aizpildīt īsu rekrutācijas anketu: https://latvia.questionpro.com/t/AabS7Z1wU7
 
Studenti vēlas pētnieciski korekti uzzināt un analizēt dažādus viedokļus un pieredzes par skolu reorganizāciju, lai palīdzētu pašvaldībai pieņemt lēmumus skolēnu labbūtības uzlabošanai. Piedaloties diskusijā, būs iespēja izteikt savas domas, bažas un priekšlikumus, lai skolu reorganizācija novadā tiktu veikta pēc iespējas labākā veidā.
 

Informāciju iesūtīja Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes socioloģijas studenti, e-pasti saziņai: [email protected] vai [email protected].