2024. gada 1. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Bibliotēkās jauns maksas pakalpojumu cenrādis

Smiltenes novadā no 1. aprīļa stājies spēkā jaunais bibliotēku maksas pakalpojumu cenrādis.

Cenrādī mainīts izcenojums visiem populārākajiem maksas pakalpojumiem – kopēšanas, datorizdrukas un skenēšanas pakalpojumiem. Piemēram, melnbalta A4 formāta kopija vai izdruka 1 lapa maksā 0,23 eiro, bet krāsaina A4 formāta kopija vai izdruka – 0,40 eiro. Mainīta cena arī A3 formāta kopijai un izdrukai: melnbalta maksā 0,46 eiro, bet krāsaina – 0,80 eiro. Vienas lapas skenēšana cenrādī noteikta 0,48 eiro. Maksa par pakalpojumiem norādīta ar 21 % PVN.

Nemainīgas palikušas laminēšanas, iesiešanas ar spirāli un plastikāta kartes ar klienta informāciju izgatavošanas pakalpojuma izmaksas, kā arī maksa par atkārtotas lasītāja kartes izsniegšanu (2,00 eiro). Atgādinām, ka pirmreizēja lasītāja kartes izsniegšana ir bez maksas.

Atsevišķās pozīcijās cena ir pieaugusi, taču ir pozīcijas, kurās noteikta zemāka cena, kā bija līdz šim. Tā aprēķināta saskaņā ar Smiltenes novada domes 31.03.2015. noteikumiem Nr.6/15 “Metodika un kārtība maksas pakalpojumu izcenojumu noteikšanai un apstiprināšanai Smiltenes novada pašvaldības institūcijām”.

Ar cenrādi var iepazīties bibliotēkās, kā arī pašvaldības mājas lapā www.smiltenesnovads.lv, sadaļā Bibliotēkas – Pakalpojumi.

Maksas pakalpojumi Smiltenes novada bibliotēkā un tās struktūrvienībās tiek piedāvāti atbilstoši katras bibliotēkas tehniskajām iespējām. Par konkrētajā bibliotēkā pieejamiem maksas pakalpojumiem lūgums jautāt bibliotēkas darbiniekam.

Grozījumi maksas pakalpojumu cenrādī apstiprināti 2024.gada 21.marta domes sēdē.

 

Informāciju sagatavoja:
Inta Mežule,
Smiltenes novada bibliotēkas vadītāja