2024. gada 8. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

2023. gada 9.jūlijā norisināsies gadskārtējais Smiltenes Triatlons (Papildināts)

2023. gada 9. jūlijā pie gleznainā Tepera ezera norisināsies gadskārtējais Smiltenes Triatlons. Kā ierasts, Smiltene uzņems prestižo Latvijas čempionātu vidējā distancē (tautā saukta par pusīti: 1,9+90+21,1), kas būs sacensību dienas galvenais starts. Pateicoties ātrajai distancei, uzvarētāja laiks tiek prognozēts zem 4 stundām!

Paralēli notiks sacensības Latvijas kausa Sprinta distancē visām vecuma grupām. Kā ierasts būs arī tautas un bērnu triatlona distances un, protams, arī triatlona stafetes! 

Peldēšana notiek skaistajā Tepera ezerā ar ūdens strūklaku centrā, savukārt skriešanas distance vijas pa vienreizējo ezeram pieguļošo parku un promenādi. Velo distance vijas pa Smiltenes-Valmieras šoseju un ceļu uz Niedrāja ezeru.  Sacensību centrs izvietots Tepera stadionā ar finiša līniju tieši pretī skatītāju tribīnēm.

Dalībniekiem būs iespēja izcīnīt balvas no “Brooks Running”, “Aerify Recovery Technology”, “Compressport”, “POSTNOS”, “Latswimshop”, Smiltenes novada, veikala “EŽI”, kā arī balvas ar Smiltenes triatlona logo. Absolūtā vērtējuma uzvarētāji Vidējā distancē un Sprintā saņems arī naudas balvas.
Pasākums nebūtu iespējams bez mūsu ilggadīgajiem atbalstītājiem: Smiltenes novada pašvaldības, “PATA”, SIA “Latvijas mežs”,  SIA “LV Timber”, SIA “AL Mežs”, SIA “Mežvalde AD”, SIA “Privātbūve”,  SIA “PB Koksneu”, “Storaenso”, SIA “Grotes AB”, AS “Smiltenes piens”. 

Ja vēl neesi pieteicies, to vēl var paspēt izdarīt par lētāko dalības maksu līdz 30.jūnijam!

Tiekamies Smiltenē gada vērienīgākajā triatlona festivālā!