2024. gada 9. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

23. decembrī notiks Ziemassvētku amatnieku tirdziņš Smiltenē!

Informācija tirgotājiem par Ziemassvētku amatnieku tirdziņu, kas notiks 2023. gada 23. decembrī no plkst. 8.00–14.00 Baznīcas laukumā, Smiltenē. 

Tirdziņā aicinām piedalīties visus tirgot gribētājus ar amatniecības, lauksaimniecības un pārtikas precēm (t.sk. alkoholiskajiem dzērieniem).

Tirgotājiem pieteikšanās kārtība notiek saskaņā ar 2022. gada 31. augusta Smiltenes novada pašvaldības domes saistošajiem noteikumiem Nr. 26/22 Par kārtību, kādā tiek saskaņota un organizēta ielu tirdzniecība, iekasētas nodevas par ielu tirdzniecību un piešķirts tirgus statuss Smiltenes novadā  un  Ziemassvētku tirdziņa organizēšanas kārtību (saite uz failu).

Lūdzam pievērst uzmanību izmaiņām tirgus organizēšanas kārtībā!!

Pieteikšanās:

  • Pieteikties dalībai tirdziņā var līdz 15. decembrim (vai kamēr sasniegts maksimālais tirgotāju skaits), pieteikšanās tikai tiešsaistē, aizpildot pieteikuma veidlapu šeithttps://ej.uz/zstirgus2023;
  • Pēc pieteikuma iesniegšanas uz Jūsu norādīto e-pastu tiks nosūtīta automātiska atbilde no Google, ka pieteikums saņemts, ar pievienotu Jūsu iesniegto datu kopiju (lūgums ieskatīties e-pasta mēstuļu vai forumu sadaļā, ja ziņojums uzreiz neparādās galvenajā iesūtnē);
  • Pēc pieteikumu saņemšanas, tie tiks izvērtēti un tirgus organizators līdz 19. decembrim ar jums sazināsies informējot par dalības apstiprinājumu vai atteikumu;
  • Pēc pozitīvas atbildes par apstiprinājumu, lūdzam apmaksāt nodevu par ielu tirdzniecību vienas dienas laikā un, ātrākai apstrādei, nosūtīt bankas maksājuma uzdevumu uz e-pastu: [email protected], lai veiktu vietas rezervāciju.

Reģistrēto tirgotāju saraksts un izvietojuma shēma mājaslapā tiks ievietoti līdz 22. decembra plkst. 16.00.  

Vietas tiks ierādītas 23. decembrī no plkst. 6.00. Tirgus norises laiks līdz plkst. 14.00 un tirgošanās vieta jāatbrīvo līdz plkst. 15.00.

Vēršam uzmanību, ka tirgus dalībniekiem tirdzniecības vietā turpmāk jābūt izvietotai sekojošai informācijai:

  • juridiskām personām: zīmols, juridiskais nosaukums, reģistrācijas numurs;
  • fiziskām personām: vārds un uzvārds, adrese vai apdzīvotas vietas nosaukums.

Ziemassvētku atmosfēras uzburšanai, pasākuma laikā tiks nodrošināta fona mūzika, kā arī aicinām tirgotājus izmantot gaišas krāsas teltis, un arīdzan tirgotāju apģērbā un tirdzniecības vietas iekārtojumā iekļaut svētku elementus kopīgas svētku sajūtas radīšanai.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties: 22310430 (Modris), 26402963 (Jana), 2011394 (Inita).

Informācijai par nodevu

Nodeva tiek aprēķināta saskaņā ar 2022. gada 31. augusta Smiltenes novada pašvaldības domes saistošajiem noteikumiem Nr. 26/22 Par kārtību, kādā tiek saskaņota un organizēta ielu tirdzniecība, iekasētas nodevas par ielu tirdzniecību un piešķirts tirgus statuss Smiltenes novadā

Rekvizīti:
Smiltenes novada pašvaldība
Reģ.Nr. 90009067337
Banka: AS SEB banka, kods UNLA2X
Konts: LV75UNLA0050014255591

Maksājuma mērķis: 
Par dalību Ziemassvētku tirdziņā, Smiltenē 23.12.2023. un uzņēmuma nosaukums vai tirdzniecības dalībnieka vārds un uzvārds (pieteikuma anketā norādītais). 

Ievērībai: Tirdzniecības vieta tiks iedalīta tikai pēc nodevas apmaksas! Tirgotāji, kas nebūs pieteikušies un nebūs savlaicīgi veikuši nodevas priekšapmaksu ar pārskaitījumu tirgus teritorijā netiks ielaisti. Norēķini skaidrā naudā vairs netiks veikti.  

Pieteikšanās tikai on-line režīmā!

Uz tikšanos tirgū Smiltenē! 

Attīstības un plānošanas nodaļa