2024. gada 8. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Aicinām laikus atteikt konteineru iztukšošanu

SIA “ZAAO” atgādina par iespēju atteikt konteinera iztukšošanu, atbildot uz iztukšošanas atgādinājuma īsziņu (SMS). Ikvienam ar SMS starpniecību ir iespējams pieteikt arī papildu iztukšošanas reizi.

Līdz ar atvaļinājumu laika sākumu, kad iedzīvotāji biežāk dodas ārpus dzīvesvietas, SIA “ZAAO” atgādina un lūdz klientus laikus atteikt konteineru iztukšošanu, ja tas nav nepieciešams. Par savlaicīgi atteiktu pakalpojumu (vismaz vienu darba dienu iepriekš) maksa netiek piemērota, bet par neatteiktu pakalpojumu tā tiks piestādīta neatkarīgi no tā, ka konteiners nav ticis izstumts vai ir bijis tukšs.

Ikdienā katrs klients var sekot līdzi savu konteineru iztukšošanas grafikam, kas tika nosūtīts gan 2022. gada izskaņā, gan pieejams klientu portālā klientiem.zaao.lv. Par konteineru iztukšošanu iepriekšējā darba dienā klients saņem arī bezmaksas atgādinājuma SMS uz līgumā norādīto kontakttālruni. 

Lai atteiktu konteineru iztukšošanu, klienti ir aicināti veikt vienu no sekojošām darbībām:

  • Atbildēt uz saņemto atgādinājuma SMS, tekstā norādot STOP.
  • Sūtīt SMS uz mobilā tālruņa numuru 20258550 ar tekstu ATTEIKT IZVESANU (datums), norādot līguma numuru un pilnu adresi.
  • Sūtīt atteikumu uz e-pastu [email protected], norādot pakalpojuma veidu, atteikšanas dienu, līguma numuru, adresi.

Ikvienam klientam ir iespējā pieteikt papildu konteineru iztukšošanu. To ir iespējams veikt:

  • Nosūtot SMS uz mobilā tālruņa numuru 20258550ar tekstu PIETEIKT PAPILDU IZVESANU (datums), norādot līguma numuru un pilnu adresi.
  • Nosūtot pieteikumu uz e-pastu [email protected], norādot pakalpojuma veidu, atteikšanas dienu, līguma numuru, adresi.

SIA “ZAAO” vērš uzmanību, ka atteikumi, pieteikumi par papildu iztukšošanām tiek pieņemti un apstrādāti tikai Valmieras biroja darba laikā – darba dienās no plkst. 8.00 līdz 17.00 (ja nav publicētas darba laika izmaiņas).  

Ja līdz šim netiek saņemta atgādinājuma SMS par plānoto atkritumu konteineru iztukšošanas dienu, aicinām pārliecināties, vai kāds cits mājinieks to nesaņem un pieteikt pakalpojumu, nosūtot SMS ar savu līguma numuru uz mobilā tālruņa numuru 20258550.

 

Informāciju sagatavoja:

Inga Kovala Sēne

Sabiedrisko attiecību vadītāja