2024. gada 7. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Amatnieku tirdziņš Apes pilsētas svētkos

 

Amatnieku un mājražotāju tirdziņš Apē ik gadu augustā uzbur mazpilsētas šarmu, kad pa vēsturisko sliežu ceļu rindojas un andelējas gan vietējie, gan tuvējās apkārtnes čaklo darinājumu meistari.

21.augustā no plkst. 7.00 tirgotāji jau varēs ieņemt un iekārtot tirdzniecības vietas un no plkst. 8.30 varēs sākties andele, kam šogad atvēlēsim laiku gandrīz visas dienas garumā, lai cilvēkiem nebūtu jādrūzmējas un savu iekāroto mantu varētu iegādāties mierīgā gaisotnē, baudot pastaigu pa sliežu ceļu.

Tirgotājiem dalība ir jāpiesaka elektroniski. Pieteikuma anketa ŠEIT :https://forms.gle/jB3D4bVYCpr2UCAF9  vai visu nepieciešamo informāciju rakstot  e pastā: [email protected]. Pieteikumi tiks pieņemti līdz 16.augustam vai kamēr tiek sasniegts maksimāli atļautais tirgotāju skaits. Vietu skaits ierobežots.

Tirgotājiem pieteikšanās kārtība saskaņā Smiltenes novada domes saistošajiem noteikumiem: Nr.6/11 “Par ielu tirdzniecību un tirgus statusa piešķiršanas kārtību Smiltenes novadā” 

Pašvaldības nodeva jāmaksā tirgus dienā, saskaņā ar  19.04.2011 Saistošajiem noteikumiem Nr7/11 “Par pašvaldības nodevu par tirdzniecību publiskās vietās Smiltenes novadā”.

Jautājumu gadījumā var sazināties ar tirgus organizatoru tālr.: 29436225 (Ape). 

*Ielu tirdzniecība tiek organizēta saskaņā ar 2020. gada 9. jūnija Ministru kabineta noteikumiem Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”.