2024. gada 17. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Draudzība – tā jau nebeidzas…

2024. gada 25. janvārī mēs, 4.klases skolēni un skolotāja, ciemojāmies Lizuma pamatskolā. Starp skolēniem izveidojās draudzība, un vienojāmies, ka Lizuma bērni brauks ciemos pie mums uz Api 26. aprīlī.

Gaidot ciemiņus, izveidojām programmu, ko darīsim kopā. Vispirms nedaudz iepazīstinājām ar savu skolu un tad kopā  izstaigājām Dabas taku. Viesi priecājās par mūsu sakopto pilsētu un apkārtni,  jūsmoja un teica: “Cik pie jums ir skaisti!”

 Atgriežoties skolā, sporta zālē notika Draudzības stafetes un tautas bumbas spēle. Bērniem ļoti patika aktivitātes, aizrautīgi darbojās, juta līdzi. Protams, ka uzvarēja draudzība!

Noslēguma programma notika 4. klases telpā – apdāvināšana un cienāšanās. Nodziedājām savu skolas dziesmu, kur dziesmas vārdi atbilstoši arī mūsu satikšanās reizei. Apes bērni uzdāvināja saviem draugiem draudzības rokassprādzes, Lizuma bērni –  popkorna našķi.  Cienastam sagatavojām Draudzības rasolīti, katrs atnesa kādu rasola sastāvdaļu, samaisījām un izdevās garšīgi! Tika saklāts bagātīgs galds ar desiņām, dārzeņu plati, saldajām bulciņām un  želejas kūku.

Laiks paskrēja nemanot vienkāršā, draudzīgā atmosfērā. Mēs, skolotājas Līvija, Gunita un Ligita, bērniem novēlējām, lai draudzība turpinās un nākamgad atkal ir tikšanās!

 

Līvija Karro