2024. gada 3. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Futbola klubam “Smiltene” jauni reprezentācijas tērpi

Biedrība Futbola klubs „Smiltene” realizējusi projektu „Reprezentējošo tērpu iegāde Futbola klubam „Smiltene”” līdzfinansēšanas konkursa nevalstiskajām organizācijām Smiltenes novadā ietvaros.

Šī projekta mērķauditorija ir kluba meistarkomanda – tās spēlētāji un personāls. Spēlētāji reprezentēs klubu, ierodoties vienotā izskatā gan uz spēlēm Smiltenes novadā, gan uz izbraukuma spēlēm.

Kluba galvenā komanda Latvijas pēc spēka otrajā augstākajā līgā startēs jau 11. sezonu pēc kārtas.

Kluba galvenās komandas reprezentējošie tērpi pēdējo reizi iegādāti ir 2018. gadā. Nododot tos savā starpā un regulāri valkājot, tie ir krietni nolietojušies un dažiem spēlētājiem tie trūkst nepietiekošā skaita dēļ.

Projekta ietvaros tika iegādāti 40 džemperi un polo krekli, kā arī veikta to apdruka. Kopējās projekta izmaksas sastādīja 2958.16 EUR, no kuriem 1449 EUR bija pašvaldības līdzfinansējums, bet atlikusī summa tika segta no kluba līdzekļiem.

Futbola klubs “Smiltene” maija mēnesī Tepera stadionā aizvadīs vienu spēli, kad 11. maijā, plkst. 15.00 tiksies ar Valmiera FC – 2/VSS komandu. Gaidīsim atbalstītājus tribīnēs!

Sagatavoja: Mārtiņš Veģeris FK Smiltene valdes loceklis