2024. gada 4. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Gatartas pansionāta iemītnieki droši var tikties ar saviem mīļajiem āra socializācijas telpās

28. janvārī pabeigta saimniecības ēkas pārbūve un rekonstrukcija Gatartas pansionāta teritorijā. Rekonstruēts vecais pagrabs, uz tā uzceļot jaunas telpas noliktavām un brīnišķīgu verandu ar atveramām durvju konstrukcijām. Šīs telpas “Ģatartas pansionāta” iemītnieki varēs izmantot, lai droši tiktos ar viesiem ievērojot Covid-19 ierobežošanas pasākumus.

Grupu mājas “Kārkli”- un “Ģatartas pansionāta” vadītājs Aivars Damroze pasniedza būvniecībā iesaistītajām pusēm simbolisku piemiņas velti, kas pagatavota turpat kaimiņos grupu mājas “Kārkli” darbnīcā. Katras simboliskās “Naglas” apakšā ir ieraksts: “Šķiet, ka neiespējamais ir iespējams”.  Un šis ieraksts raksturoja visu būvniecības procesu, ko būtiski ietekmēja, cenu kāpums celtniecībā un citi faktori. 

Paldies SIA ” RG Meistars “, būvuzraugam SIA “Cinis”  par ieguldīto darbu.  Evijai Zurģei un Lindai Zūdiņai par iniciatīvu un idejām. Un protams pašam Aivaram Damrozem par  brīnišķīgo vietu, kur Gatartas pansionāta iemītnieki droši var tikties ar saviem mīļajiem un tuvajiem, un socializēties arī Covid- 19 ierobežojumu laikā. 

Informāciju sagatavoja:

Aija Kramiņa 

Smiltenes novada pašvaldības 

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Foto: Aija Kramiņa