2024. gada 4. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Jaunākās grāmatas Smiltenes novada bibliotēkās aprīlī

Pavasaris mūs lutina ar jauku un saulainu laiku, bet Smiltenes novada bibliotēkas – ar grāmatu jaunumiem! Piedāvājam iepazīties ar jaunākajām grāmatām aprīlī.

Smiltenes bibliotēkā, Baznīcas laukumā 13:

“Enerģija” Anne Fleka. Jūties iztukšots un noguris? Ir sajūta, ka iznīksti un ar tevi kaut kas nav kārtībā? Autore atmasko slēptos enerģijas zagļus un nepārejošā noguruma cēloņus un izskaidro, kā varam spēcināt šūnu un orgānu funkcijas, pareizi attīrīties un, izmantojot dabas spēku, sākt dzīvot pilnvērtīgi un enerģijas pilni.

“Zīda Villa” Tabea Baha. Cik daudz drosmes vajag jaunam sākumam? Aizraujošs romāns par mīlestību, uzticēšanos un par pasaulē skaistāko audumu – zīdu.

Jaunais Emēlijas Šepas detektīvromāns “Deviņas dzīvības” aizraus lasītāju ne tikai ar spriedzes pilniem pavērsieniem, bet arī liks aizdomāties, cik tālu esam gatavi iet, ja mums ir kāds, kuru aizsargāt par jebkādu cenu.

Bērnu apkalpošanas nodaļā, Gaujas ielā 1:

Felisitijas Bruksas un Frenkijas Alenas grāmata “Kā tu šodien jūties?” Spēja uzdot šo jautājumu un sniegt uz to atbildi iezīmē būtisku posmu bērna attīstībā un palīdz veidot saskanīgas attiecības un efektīvi mācīties, kā arī veicina garīgo veselību. Šīs grāmatas mērķis ir palīdzēt bērnam atpazīt, saprast un nosaukt vārdā dažādas izjūtas, kā arī iemācīties par tām runāt un tās veiksmīgi pārvaldīt.

“Stāsts par mazo susuriņu, kurš nevarēja aizmigt” -jauka pasaciņa, kas palīdzēs aizmigt gan maziem, gan lieliem. Visi susuri gatavojas ziemas guļai, tikai mazais Susuriņš vēl nejūtas noguris. Bet susuris, kas nespēj aizmigt, nav īsts susuris. Cits pēc cita nāk zvēriņi, lai palīdzētu mazulim iemigt, taču tie nogurst arvien vairāk un vairāk… bet Susuriņam miegs kā nenāk, tā nenāk.

Ar pilnu Smiltenes novada bibliotēku jauno grāmatu sarakstu var iepazīties šeit.

Rezervēt izvēlētās grāmatas var elektroniskajā katalogā (nepieciešami autorizācijas dati) vai sazinoties ar bibliotekāru.

Informāciju sagatavoja:
Līga Seržante – Jaunzema un Sanita Lārmane,
Smiltenes bibliotēkas vecākās bibliotekāres