2024. gada 29. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Reģionālajā vizītē Smilteni apmeklē Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Pauls Brummels

2024. gada 15. aprīlī Smiltenē viesojās Lielbritānijas vēstnieks Pauls Brummels (Paul Brummel), kurš savas reģionālās vizītes laikā tikās ar novada pašvaldības domes priekšsēdētāju Edgaru Avotiņu, izpilddirektoru Andri Lapiņu un izpilddirektora vietnieku attīstības jautājumos Mārtiņu Ulānu.

Tikšanos ievadīja pašvaldības pārstāvju prezentācija par Smiltenes novadu, sniedzot gan vispārīgu ieskatu par aktualitātēm, gan plašāk par novada ekonomiku, izglītību, tūrismu, kultūru un citām tēmām. Pēc prezentācijas vēstnieks uzdeva dažādus papildus jautājumus par Smiltenes novadu. Vēstnieka interešu lokā bija investīcijas ekonomikā, administratīvi teritoriālā reforma un citi jautājumi. Puses apmainījās arī ar noderīgu informāciju ekonomisko kontaktu stiprināšanai.

Pašvaldības pārstāvji ieteica vēstniekam apmeklēt Smilteni arī vasarā, kad ir daudz plašākas iespējas baudīt novada dabas skaistumu un tūrisma iespējas. Tikšanās dalībnieki vienojās, ka labs iemesls varētu būt Pasaules kausa MTB posms, kas 2024. gada 4.-7. jūlijā notiks Smiltenē.

IMG_6780

Image 1 of 5

Artūrs Cukurs
Smiltenes novada pašvaldības komunikācijas speciālists