2024. gada 5. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē 14. februārī, svinot Valentīndienu, ikvienam būs iespēja doties romantiskās pastaigās Vecajā parkā ar pieturvietu Jaunajā estrādē

Svētdien, 14. februārī, no plkst.13:00 līdz plkst. 19:00 ikvienam būs iespēja doties romantiskā pastaigā Vecajā parkā ar pieturvietu Jaunajā estrādē, kur būs iespējams baudīt karstos dzērienus, mūziku un citas ziemai raksturīgas aktivitātes svaigā gaisā.

Ja dosieties romantiskā pastaigā pa Veco parku, būs iespējams nogaršot gardo Smart Coffee Service kafiju, klausīties mūziku disko gaismās, veidot sirdis no sniega, kā arī piestāt pie viesnīcas “Brūzis”, kur mazliet iestiprināties ar siltajiem dzērieniem un Valentīndienai gatavotiem kārumiem.

Radot īpašu noskaņu gada romantiskākajā mēnesī, aicinājums jau no 8. februāra Vecajā parkā izveidot sirsniņas no sniega.

Saistībā ar Valstī noteiktajiem ierobežojumiem, pastaigā jādodas no Abulas un Pils ielas 10 krustojuma, ievērojot vienvirziena kustību. Lūgums distancēties un, nepieciešamības gadījumā, lietot sejas masku.

Kā arī, Smiltenes novada Kultūras centra pagalms no 12.līdz 15. februārim būs sagatavots Valentīndienas sajūtām. Plašāk: [email protected]

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101