2024. gada 7. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novadā gaidāma Ekonomikas ministra reģionālā vizīte

Trešdien, 18.augustā, Smiltenes novadā reģionālās vizītes laikā gaidāms Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs un LIAA direktors Kaspars Rožkalns, lai klātienē tiktos ar reģiona uzņēmējiem, pārrunātu aktualitātes, kā arī informētu par jaunām atbalsta programmām uzņēmējdarbības attīstībai un konkurētspējas veicināšanai un reģionālās nevienlīdzības mazināšanu.

Vizītes programmā ministrs iepazīsies ar pašvaldības vadību, novadu un novada attīstības prioritātēm uzņēmējdarbības jomā. Lai izprastu reālo uzņēmējdarbības situāciju pašvaldībā, 18.augustā plkst. 14.15 kopā ar ministrijas pārstāvjiem tiek organizēta diskusija ar vietējiem uzņēmējiem par uzņēmējdarbības vidi reģionā, izaicinājumiem ekonomiskās situācijas sekmēšanai un plānoto atbalstu uzņēmējiem ekonomiskās aktivitātes palielināšanai.

Diskusija ir atvērta ikvienam uzņēmējam un interesentam, tā norisināsies Smiltenes novada Kultūras centra lielajā zālē (Gaujas iela 1, Smiltene), lai ievērotu valstī noteiktos epidemioloģiskos drošības nosacījumus uz diskusiju var ierasties ierobežots skaits uzņēmēju – un par ierašanos nepieciešams informēt sabiedrisko attiecību speciālistus līdz 16. augusta plkst. 12.00 uz e-pasta adresi: [email protected] vai tālruņa numuriem: 29613117-Aija Kramiņa; 28334474-Linda Beitika.