2024. gada 3. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

UZMANĪBU! Pēc tehnoloģiskā pārtraukuma atsākti būvdarbi Dakteru ielā

SATIKSMES ORGANIZĀCIJĀ būvobjektā “DAKTERU IELAS pārbūve posmā no Dakteru 1 līdz Dārza ielai

No šā gada 30.marta vispārējai transportlīdzekļu satiksmei Dakteru iela tiks SLĒGTA visā pārbūves posmā. 

Piebraukšanas iespējas būvdarbu veikšanas teritorijā:

  • Pie Smiltenes vidusskolas – no Avotu ielas puses;
  • Brūža ielai – no Avotu ielas puses;
  • Dzīvojošiem Dakteru ielas posmā no Avotu ielas līdz Tepera ezeram – iebraukšanai izmantot Avotu, Sporta vai Meža ielu pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai.
  • Dzīvojošiem Dakteru ielas posmā no Avotu ielas līdz Dārza ielai un pie Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīcas – iebraukšana no Dārza ielas puses pa Dakteru ielu, ievērojot papildus uzstādītos lokālos satiksmes ierobežojumus.

Būvdarbu zonā esošajiem īpašumiem piekļuve tiks nodrošināta. Situācijās, kad darbi tiks veikti konkrētā īpašuma vai uzņēmuma nobrauktuvē, īpašnieki tiks informēti personīgi. Lūdzam būt saprotošiem un jautājumu vai neskaidrību gadījumā, kas saistīti ar piekļuves iespējām īpašumam, zvanīt SIA “8 CBR” būvdarbu vadītājam, tālr. 29268394.

Dakteru ielas iedzīvotājus, Sarkanā Krusta Smiltenes slimnīcas darbiniekus un apmeklētājus lūdzam izmantot Avotu ielas stāvvietu automašīnu novietošanai.

Lūdzam visus satiksmes dalībniekus respektēt uzstādītās ceļa zīmes un atvainojamies par sagādātajām neērtībām būvdarbu veikšanas laikā.

Pasūtītājs – Smiltenes novada dome.

Izpildītājs – SIA “8 CBR”

Pielikumā: Satiksmes organizācija shēma