2024. gada 4. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Video atskats “Smiltenes novada Gada balva sportā”

21. janvārī Smiltenes vidusskolas jaunajā zālē tika aizvadīta 11. svinīgā apbalvošanas ceremonija “Smiltenes novada Gada balva sportā”. 

“Gada labākais sportists 2021” titulu ieguva  Tokijas Olimpisko spēļu dalībnieces – vieglatlēte Līna Mūze un BMX riteņbraucēja Vineta Pētersone. 

Balvas “Par starptautiskiem sasniegumiem sportā” tika pasniegtas orientieristiem – Artūram Pauliņam, Austrim Kalniņam un Agnesei Jaunmuktānei, vieglatlētiem – Latvijas U20 vecuma grupas rekordistei 100 metru barjerskrējienā Martai Marksai un Ginteram Ķelpam, kā arī BMX riteņbraucējai, Eiropas čempionei Veronikai Monikai Stūriškai.

Balvu “Gada treneris” – Martas Marksas un Gintera Ķelpa treneris Guntars Markss, Vineta Pētersones un Veronikas Monikas Stūriškas treneris Ģirts Kātiņš, Artūra Pauliņa treneris Māris Stabiņš, Līnas Mūzes treneris Zigismunds Sirmais, kā arī Austra Kalniņa un Agneses Jaunmuktānes trenere Liene Brūvele.

Balvu “Par mūža ieguldījumu Smiltenes novada sportā” saņēma ilggadējais Smiltenes vidusskolas sporta skolotājs un neatņemama sastāvdaļa sporta pasākumu rīkošanā Andrejs Priede.

Balva par lielo sacensību organizēšanu  – “Vivus.lv MTB maratona” Apes posma, Latvijas BMX kausa Smiltenes posma, “Stirnu buka” Smiltenes posma, Smiltenes triatlona, orientēšanās sacensību “Mazā balva” un “Smiltenes kausa” riteņbraukšanā rīkotājiem.

Apsveicam “Smiltenes novada Gada balva sportā”  balvu saņēmējus un lepojamies, ka Smiltenes novadā ir tik apņēmīgi sportisti, kas par spīti  Covid- 19 pandēmijai atrada iespējas, trenēties, piedalīties sacensībās un ieguva augstus sasniegumus.

Informāciju sagatavoja:

Aija Kramiņa

Smiltenes novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību un komunikācijas speciāliste

Foto:  Agnis Melderis