2024. gada 17. maijs
A- A A+
Viegli lasīt

Vidzemes ģimeņu atbalsta centrs “Smiltene” aicina kļūt par audžuģimeni

Katru dienu Atbalsta centrs saņem zvanus un vēstules no visas Latvijas bāriņtiesām, kuras meklē mājas maziem, pavisam maziem, pusaudžu vecuma, ļoti dažādiem bērniem, dažādās dzīves situācijās!

Visas Latvijas Atbalsta centriem trūkst uzņemošo ģimeņu. Esošās uzņemošās ģimenes, sociālie dienesti, sociālo pakalpojumu sniedzēji, piemēram, ģimenes asistenti ir paveikušas milzu darbu, lai iznestu deinstitucionalizācijas procesu uz saviem pleciem! Paldies visām mūsu sadarbības ģimenēm!

Bet gaidām papildinājumu mūsu kopienai. Šobrīd vajadzība pēc atbildīgiem, pieņemošiem, empātiskiem cilvēkiem ir patiesi liela. Ja esi kādreiz apsvēris iespēju dot bērnam mājas – zvani vai nāc uz sarunu Atbalsta centrā.

Ja esat kolēģu, draugu, radinieku, kādas kopienas cilvēku grupa, kurus satrauc bērnu jautājumi – mūsu centra eksperti kopā ar kādu pieredzējušu ģimeni var doties pie jums, lai stāstītu par Jūs interesējošiem jautājumiem neformālā atmosfērā.

Plašāka informācija, sazinoties ar Vidzemes ģimeņu atbalsta centru “Smiltene”: https://atbalstafonds.lv/atbalsta-centri/saif-smiltene