2024. gada 26. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Festivāls “Rodam Raunā”

Festivāls “Rodam Raunā” ir viens no lielākajiem pagasta  pasākumiem ar plašu un aizraujošu programmu, kas ļauj ikvienam uzzināt ko jaunu, pavadīt labi laiku un uzlādēties ar pozitīvām emocijām. Šogad festivāls norisināsies no 8. līdz 9. jūlijam. Festivāla tēma – Pasta. Moto: Paēdis cilvēks-laimīgs cilvēks!

8. jūlijā plkst. 20.00 aicinām uz Raunas Cepli, lai kopā atklātu šī gada festivālu.
Skaistā vietā, dabas ielenkumā izskanēs koncertprogramma “SATIKT ČAKU”, Zigfrīds Muktupāvels – balss, vijole, Jānis Strazdiņš – balss, Jānis Lūsēns – klavieres, Jānis Lūsēns jun. – basa ģitāra, Harijs Gūtmanis – sitamie instrumenti. Jāņa Lūsēna jaunradītās dziesmas savu īpašo skanējumu ieguvušas, savijoties diviem vīrišķīgiem balss tembriem – Zigfrīda Muktupāvela un Jāņa Strazdiņa baritoniem. Pašam komponistam muzicējot pie klavierēm, instrumentālo skanējumu kuplinās Jāņa Lūsēna jun. basa ģitāra, kā arī Harija Gūtmaņa ritma pulsācijas un sitamo instrumentu smalkās nokrāsas. Programmā Jāņa Lūsēna dziesmas ar Aleksandra Čaka vārdiem, mūzika nebijušām kino filmām un sarunas.
Biļetes iespējams iegādāties iepriekš. Sēdvietu skaits ierobežots, lūgums ņemt līdzi saliekamo krēslu. Biļetes iepriekšpārdošanā 13, 00 EUR, pasākuma dienā 15, 00 EUR, bērniem līdz 7 g.v. ( ieskaitot) ieeja brīva https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/118184 .
Raunas Ceplī būs iespēja iegādāties SIA ,,Raunas māls” keramiku, darbosies bufete. Pasākuma vietas adrese: Raunas Ceplis – Ķieģeļceplis, Raunas pagasts, Smiltenes novads.
 
9. jūlijā no plkst. 9.00 līdz 16.00 Raunas stadionā aicinām uz amatnieku un mājražotāju tirgu un dažādām aktivitātēm, izklaidēm, gastronomiskiem pārsteigumiem pilsdrupu teritorijas apkārtnē.
Mazākajiem festivāla apmeklētājiem piepūšamās atrakcijas un radošas nodarbes. Viesus sagaidīs vizināšanās ar laivām skolas dīķī un vizināšanās ar zirgu un poniju. Gardēžu zonā visas dienas garumā varēs nobaudīt vairāku veidu pastas (makaronus), vīnu, uzkost sieru un našķoties ar saldējumu.
Plkst. 13.00 Pilsdrupu estrādē koncerts ,,Teātru tenori”. Artūrs Zvirbulis, Emīls Kivlenieks, Kristians Kareļins un Anatolija Livčas instrumentālā grupa. Elegants, atraktīvs koncerts, kurā populāras dziesmas tiek izpildīta tenorālā skanējumā. Ieeja brīva.
Plkst. 15.00 nākotnes industriālajā parkā norisināsies diskusija ar Smiltenes novada uzņēmējiem.
Plkst. 21.00 Igo koncerts. Igo ir izveidojis koncertprogrammu, kurā skanēs zelta dziesmu repertuārs, arī leģendāro grupu “Remix” un “Līvi” dziesmas. 
Plkst. 23.00 ballīte kopā ar grupu Ballīšu Kvartāls.
Biļetes un dienas noslēdzošo daļu, koncertu un balli, iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv, kā arī pasākuma vietā. Biļetes iepriekšpārdošanā 13, 00 EUR, pasākuma dienā 15, 00 EUR. Bērniem līdz 7 g.v. (ieskaitot) ieeja brīva.