2024. gada 26. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Izmaiņas Birzuļu bibliotēkā

No 2.novembra Birzuļu bibliotēkā mainās gan darbinieks, gan darba laiks.
Pēc nepilniem 27 darba gadiem Birzuļu bibliotēkā, pelnītā atpūtā dodas bibliotēkas vadītāja Vija Meistere. Vija atzīst, ka “Covid” laiks ir veicinājis lēmuma pieņemšanu par aiziešanu no darba, lai dotu vietu jaunajiem un veltītu laiku saviem radošajiem hobijiem. Smiltenes novada bibliotēkas kolektīvs pateicas V.Meisterei par radošumu, kopā pavadīto laiku un humora dzirksti kopīgajos pasākumos.
Turpmāk bibliotēkas vadītāja amata pienākumus pildīs Līva Putno. Līva dzīvo Mēros. Līdz šim ar bibliotekāro darbu nav saskārusies, taču pieņemot uzaicinājumu strādāt bibliotēkā, to uztver kā izaicinājumu apgūt jaunas prasmes un kļūt par zinošu speciālistu. L.Putno novēlam darba prieku, kā arī gana pacietības, izturības un zinātkāres, apgūstot bibliotekārā darba noslēpumus.
Birzuļu bibliotēka ir kultūras, izglītības iestāde, kura sniedz bibliotekāros un informatīvos pakalpojumus Bilskas pagasta Mēru ciemata iedzīvotājiem: lasītavā bez maksas var lasīt grāmatas, preses izdevumus, tos izsniedz uz mājām, kā arī piedāvā maksas pakalpojumus – printēšanu, kopēšanu, skenēšanu. Apmeklētājiem ir pieejami datori, internets, WiFi, datu bāzes Letonika un Lursoft laikrakstu bibliotēka. Te aplūkojamas izstādes, var spēlēt attīstošās galda spēles.

Darba laiks no 02.11.2020. Birzuļu bibliotēkā:
Pirmdiena, otrdiena 8:30-12:30; 13:00-16:00, trešdiena 13:00-19:00.

Informāciju sagatavoja:
Inta Mežule,
Smiltenes novada bibliotēkas vadītāja