2024. gada 28. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Lai dārzs būtu priekam un patikšanai, nevis rūpēm un raizēm!

 

Augustā un septembrī piedāvājam dārza veidošanas meistarklases (teorija un prakse), kuras vadīs ainavu dizainere Vineta Radziņa.

18.augustā plkst. 18:00, Smiltenes Kultūras centrā, teorijas nodarbībā, Vineta pastāstīs to, ko zina par dārziem – kā sākt, ko darīt, kā veidot, kādus augus izvēlēties. Dalība seminārā bez maksas.

Septembrī plānotas divas meistarklases – pilsētu dārzu īpašniekiem un lauku dārzu saimniekiem.

4.septembrī plkst. 10:00, AS “Latvijas valsts meži” Smiltenes kokaudzētavā, dārza veidošanas meistarklase pilsētu dārzu īpašniekiem.  Iespēja pašam izplānot visu vai daļu dārza – atkarībā no lieluma, sarežģītības utt. Dalības maksa EUR 30

18.septembrī, plkst. 10:00, AS “Latvijas valsts meži” Smiltenes kokaudzētavā, dārza veidošanas meistarklase lauku dārzu saimniekiem. Iespēja pašam izplānot visu vai daļu dārza – atkarībā no lieluma, sarežģītības utt. Dalības maksa EUR 30

Papildinformācija un pieteikšanās semināram un/vai meistarklasēm: mob. 29447066 vai [email protected]

Nodarbības notiks ievērojot tā brīža epidemioloģiskās drošības nosacījumus. Dalība uzrādot Covid-19 vakcinācijas, pārslimošanas vai negatīva testa sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Nodarbības organizē Smiltenes novada Kultūras, sporta un mūžizglītības pārvalde ar AS “Latvijas valsts meži” Smiltenes kokaudzētavas atbalstu.

Informāciju sagatavoja 

Rita Rozīte