2024. gada 27. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Lekcija – seminārs “Mājaslapa manam biznesam” Smiltenē

Valmieras biznesa inkubators ir LIAA struktūrvienība, kas realizē Biznesa inkubatoru programmu Valmieras, Smiltenes, Cēsu un Valkas novados.

Tas būs atvērtais pasākums Smiltenē, kura galvenā mērķauditorija ir mazie un vidējie uzņēmumi, kuriem vēl nav savas mājaslapas, vai ir, bet kuru ir nepieciešams atjaunot. Pirmā pasākuma daļa būs lekcija, kuras ietvaros tiks pastāstīts par mājaslapas nepieciešamību uzņēmumiem, mājaslapas izstrādes iespējām. Tiks pastāstīts arī par to, kādas izmaksas veido mājaslapas izstrāde un kā ar web lapas palīdzību piesaistīt potenciālo klientu.

Lekcijas noslēgumā tiks piedāvātas arī konsultācijas uzņēmējiem.

Lekciju vadīs lektors: Kārlis Maskats.

Kārlis Maskats ir beidzis Web tehnoloģiju skolu “Multimediju dizains”, un gadu gaitā uzkrājis pieredzi, strādājot vienā no lielākajām Latvijas reklāmas aģentūrām DDB. Viņš ir strādājis kopā ar tādiem zīmoliem kā SIA LMT, VAS Latvijas pasts, SIA TET, SIA Skrīveru saldumi un citi. Šobrīd Kārlis strādā par digitālo produktu dizaineri un vada dizaina uzņēmumu blank.lv. Tā ietvaros divi viņa izstrādāti darbi ir saņēmuši apbalvojumus gada balvā “E-komercijas zvaigzne”, kuru rīko SIA DDB Worldwide Latvia.

Savukārt otrā pasākuma daļa būs seminārs, pieredzes stāsts no vietējā Smiltenes novada uzņēmēja SIA BeTriton

Pieredzes stāsts: Lija Lauze.

Lija Lauze pārstāv uzņēmumu SIA BeTriton. BeTriton ir Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Valmieras biznesa inkubatora Inkubācijas programmas absolvents. BeTriton ir dizaina un prototipēšanas studija, kas nodarbojas ar produktu dizainu, urbāno dizainu un lielformāta 3D druku. Uzņēmuma galvenais fokuss patlaban ir e-kemperu jeb amfībiju attīstīšana ar vēlmi mainīt cilvēku ceļošanas paradumus un pieredzi. Pirmais šāds produkts ir Be:Triton – e-velo kemperis-amfībija, kas aprīkota ar elektromotoriem un ir piemērota ceļošanai gan pa sauszemi, gan ūdeni. Semināra laikā Lija dalīsies ar savu pieredzes stāstu, kā tika veidota un attīstīta produkta mājaslapa un kā ar mājaslapas starpniecību tika sasniegts potenciālais klients.

Programma:

1. 14:00 Ievads – uzruna no LIAA Valmieras biznesa inkubatora vadītāja Jura Čeiča;

2. 14:15 Lekcijas sākums, lektors – Kārlis Maskats;

3. 15:45 Kafijas pauze;

4. 16:10 Seminārs, pieredzes stāsts no LIAA Valmieras biznesa inkubatora INK programmas dalībnieka SIA BeTriton;

5. 17:00 Diskusijas, tīklošanās;

6. 17:45 Noslēgums.

Pieteikšanās līdz 15.marta pl.15:00. Pieteikties iespējams ŠEIT.

 

Ieva Treimane

Vecākā projektu vadītāja

Valmieras biznesa inkubators