2024. gada 28. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Mājražotāji un amatnieki tiek aicināti informēt par saviem ražojumiem

Smiltenes novada pašvaldības Attīstības un plānošanas nodaļa apkopojusi informāciju par Smiltenes novada mājražotājiem un amatniekiem, kas publicēti ikvienam pieejamā kontaktu datubāzē. Lai datubāze būtu pilnvērtīga un pakalpojumu sniedzēju piedāvājums sasniegtu arvien lielāku interesentu skaitu – aicinām iesūtīt informāciju arī par saviem radītajiem produktiem!

Pašlaik informācijas datubāzē apkopoti vairāk nekā 60 dažādi Smiltenes novada amatnieki un mājražotāji, sniegts apraksts par produktiem, kuri tiek piedāvāti un kontaktinformācija saziņai.

Datubāzi var aplūkot ŠEIT.

Ņemot vērā ierobežotās iespējas iegūt informāciju par visiem novada mājražotājiem un amatniekiem, katrs, kurš arī rada savus produktus un labprāt vēlētos iekļaut par sevi informāciju datubāzē, lai iepazīstinātu plašāku sabiedrību, arī potenciālo pircējus, aicināts iesūtīt par sevi ziņas, rakstot e-pastu: [email protected].

Tāpat aicinām visus, kuri paplašina savu produktu klāstu un jau iekļauti datubāzē, informēt par jaunumiem piedāvājumā, lai ar tiem iepazīstinātu arī potenciālos pircējus.

Beāte Putniņa

Smiltenes novada pašvaldības

Attīstības un plānošanas nodaļas

Uzņēmējdarbības speciāliste