2024. gada 27. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Mājražotājus un amatniekus aicina pieteikties meistarklasēm Ludzā

Šī publikācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Smiltenes novada pašvaldība un tā var neatspoguļot Eiropas Savienības viedokli.

Aicinām Smiltenes novada mājražotājus un amatniekus pieteikties dalībai Ludzas novada pašvaldības organizētā divu dienu pasākumā – meistarklasēs “Izzūdošie amati nākotnei” 16. jūnijā un Lielajā latgaļu tirgū “Es saimnieks savā sētā” 17. jūnijā.

Programmu pasākumam skatīt saitē:  https://ej.uz/Ludza_16-17_06_2023

Dalība pasākumā ir bez maksas. Vietu skaits ierobežots. Obligāta iepriekšēja pieteikšanās līdz 26. maijam rakstot uz [email protected] vai zvanot pa mob.tel. +37128690844.

Šī pasākuma organizators ir Ludzas novada pašvaldība, projekta vadošais partneris ir Valkas novada pašvaldība, projekta partneri ir Balvu, Smiltenes un Valmieras novadi un meistarklasēs un Lielajā latgaļu tirgū aicināti piedalīties partneru amatnieki, mājražotāji un mazie ražotāji.

Sīkāku informāciju var iegūt, sazinoties ar Smiltenes novada pašvaldības projektu vadītāju Daigu Bojāri: mob.tel. +37128690844 vai e-pastā: [email protected].

Aktivitātes tiek īstenotas Pārrobežu sadarbības programmas 2014.–2020. gadam projekta “No Hobija uz Biznesu”,  (akronīms “Hobijs – Bizness”), Nr. LVIII-055 ietvaros.

 

Informāciju sagatavoja:

Projektu vadītāja

Daiga Bojāre