2024. gada 26. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

OK Azimuts sportists Ilgvars Caune- Latvijas čempions vidējā distancē

OK Azimuts sportists Ilgvars Caune- Latvijas čempions vidējā distancē.

 
Latvijas čempionāts vidējā distancē 3. septembrī vairāk kā 600 dalībniekus pulcēja dinamiskās un ātrās distancēs pie Īles, Dobeles novadā.
Abās elites grupās rezultāti šoreiz bija ļoti blīvi. Vīru konkurencē zelta medaļas liktenis izšķīrās vien pirmspēdējā punktā, kur precīzāks bija Azimuts OK-Smiltene BJSS sportists Ilgvars Caune, izcīnot savu karjerā pirmo Latvijas čempiona titulu. Sudrabs Lauri Sildam ( OK Alūksne), bet bronza cēsiniekam Aināram Drozdam, kam šī arī ir pirmā individuālā Latvijas čempionātu godalga. OK Azimuts sportistiem Matīsam Slikšjānim un Artūram Pauliņam attiecīgi vienpadsmitā un trīspadsmitā vieta 29 dalībnieku konkurencē.
Dāmu elitē ceturto čempiones titulu vidējā distancē izcīnīja Sandra Grosberga (CPSS), kamēr sudrabs un pirmā godalga elitē jelgavniecei Elzai Ķuzei, bet bronza Aijai Skrastiņai no OK Briksnis. OK Azimuta sportistes Zanda Stabiņa un Laura Savicka ieņēma attiecīgi septīto un trīspadsmito vietu 18 dalībnieču konkurencē.
No OK Azimuts- Smiltene BJSS komandas LČ godalgas vēl izcīnīja: Videga Liepiņa-W-55 un Aldis Lapiņš M-70. Otrās vietas Ieva Godiņa W-45, Māris Vabulnieks M-55, Līga Vēja Āboliņa W-21A. Trešās vietas Agnese Jaunmuktāne W-18, Rubens Pāvils Šulcs M21A , Austris Kalniņš M-20 un Pēteris Kokarēvičs M-60.
Sveicam visus ar panākumiem!
 

Foto autors Jānis Ukass

Informāciju sagatavoja:

Māris Stabiņš