2024. gada 28. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenē 8.martu atzīmēs ar īpašu sveicienu ikvienai sievietei!

Pirmdien, 8. martā, Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā tiks uzstādīts īpašs ziedu pārsteigums – ziedu arka kā dāvana ikvienai sievietei Smiltenes novadā, kā arī apkārtnē 8. marta svētkos.

8. marts ir svētki, kad sievietes vēlas justies īpaši, tādēļ ziedi un uzmanības apliecinājums ir ļoti būtiski. Ziedi nozīmē emocijas, tāpēc šim nolūkam Smiltenes novada Kultūras centrs vēlas apsveikt ikvienu Smiltenes novada un apkārtnes sievieti ar ziedu pārsteigumu, kas būs veltījums ikvienai. Smiltenes novada Kultūras centra pagalmā 8. marta rīta pusē tiks izvietota arka, kura būs apvīta ar dažādiem ziediem. Ziedu arka būs veltīta ikvienai daiļā dzimuma pārstāvei. Kaut arī ziedus nebūs iespējams paņemt līdzi, pie ziedu arkas būs iespējams nofotografēties, tādejādi paņemot līdzi skaistas un atmiņā paliekošas emocijas tieši par šo dienu.

Smiltenes novada Kultūras centrs aicina ikvienu sievieti ļauties svētku priekam, lai pēc pelēkās un tumšās ziemas varētu priecāties, dzīvot un mīlēt sevi, dzīvi un citus.

Saistībā ar Valstī noteiktajiem ierobežojumiem, aicinām ievērot noteiktos drošības nosacījumus. Plašāk: [email protected] vai +37128688101.

Informāciju sagatavoja

Alise Seile

Smiltenes novada KC mākslinieciskā vadītāja

[email protected]

28688101