2024. gada 27. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Smiltenes novada mājražotājus un amatniekus aicina piedalīties pieredzes apmaiņas pasākumā Balvos

 

Šī publikācija ir sagatavota ar Eiropas Savienības finansiālu atbalstu. Par tās saturu pilnībā atbild Smiltenes novada pašvaldība un tā var neatspoguļot Eiropas Savienības viedokli.

Smiltenes novada mājražotāji un amatnieki aicināti pieteikties dalībai Balvu novada pašvaldības organizētā pasākumā 2023. gada 3. augustā. Programmā plānots seminārs – diskusija par tēmu “Iespējas un draudi mūsdienu mazajā biznesā” un pieredzes apmaiņas vizītes pie Balvu novada mājražotājiem un amatniekiem.

Pasākuma programmu var skatīt saitē: https://ej.uz/Balvi-08-2023

Dalība pasākumā ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots, iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta līdz 31. jūlijam, rakstot uz  [email protected] vai zvanot pa mob.tel. +371 28690844.

Šī pasākuma organizators ir Balvu novada pašvaldība, projekta vadošais partneris ir Valkas novada pašvaldība, projekta partneri ir Valmieras, Smiltenes un Ludzas novadi. Seminārā – diskusijā un pieredzes apmaiņas vizītēs Balvu novadā aicināti piedalīties partneru gan esošie, gan topošie amatnieki, mājražotāji un mazie ražotāji.

Sīkāka informācija, sazinoties ar Smiltenes novada pašvaldības projektu vadītāju Daigu Bojāri: mob.tel. +37128690844 vai e-pastā: [email protected].

Aktivitātes tiek īstenotas Pārrobežu sadarbības programmas 2014.–2020. gadam projekta Nr. LVIII-055 “No Hobija uz Biznesu”,  (akronīms “Hobijs – Bizness”) ietvaros.

Informāciju sagatavoja

Projektu vadītāja

Daiga Bojāre