2024. gada 29. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Uzņēmēji aicināti pieteikties dalībai “Latvijas novadu dienas Vitebskā”

Latvijas simtgades ietvaros 2018.gada 6.septembrī Latvijas Republikas konsulāts Vitebskā sadarbībā ar Latvijas Republikas vēstniecību Baltkrievijā un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) rīko Baltkrievijas pilsētā Vitebskā pasākumu kopumu “Latvijas novadu dienas Vitebskā” ar mērķi:

  1. Atrast jaunas sadarbības iespējas starp Latvijas un Baltkrievijas uzņēmējiem, kā arī iepazīstināt Baltkrievijas uzņēmējus ar tām iespējām, kuras piedāvā sadarbība ar Latvijas uzņēmējiem;
  2. Veicināt sadarbību tūrisma jomā, reklamējot Latviju kā tūrisma galamērķi;
  3. Latvijas Republikas un Baltkrievijas Republikas pašvaldību sadarbība, kuras ietvaros jau šobrīd notiek dažādi pasākumi.

“Latvijas novadu dienas Vitebskā” tiks organizētas dažādas aktivitātes – uzņēmēju vizīte un uzņēmēju forums Vitebskas apgabalā, Latvijas kā tūrisma galamērķa popularizēšana (Tūrisma seminārs), kā arī pašvaldību vizīte. Kā papildus pasākums plānota arī Latvijas kultūras programma.

Latvijas pašvaldības, kuru skaitā arī Smiltenes novads, tiek aicinātas piedalīties pasākumu kopumā “Parādi Latviju, iepazīsti Baltkrieviju” ar mērķi prezentēt Latvijas novadus, parādot tās iespējas, kuras tiek piedāvātas Latvijas novados gan tūrisma, gan sadarbības jomās, kā arī iespējamā sadarbība dažādu programmu ietvaros un uzņēmējdarbībā.

Lai veicinātu Smiltenes novada uzņēmēju sadarbību ar Vitebskas apgabalu, Smiltenes novada dome aicina novada uzņēmējus pieteikties dalībai “Latvijas novadu dienas Vitebskā”, līdz 11.maijam sūtot e-pastu uz [email protected], norādot uzņēmumu, dalībnieku skaitu, informāciju par reklāmas un izstādes materiālu apjomu, kuru būs nepieciešams transportēt uz Vitebsku, uzņēmuma stenda (ja būs nepieciešams) izmērs. Tāpat uzņēmēji aicināti aizpildīt anketu interešu noteikšanai sadarbībā ar Baltkrievijas uzņēmējiem, kuru lūgums nosūtīt kopā ar pieteikumu. Smiltenes novada pašvaldība plāno organizēt kopīgu transportu.

Plašāka informācija par pasākuma norisi, forumu ŠEIT 

Jautājumu gadījumā var sazināties ar Latvijas Republikas konsulātu Vitebskā, tālr.: +375 212 614 484, e-pasts: [email protected], vai ar Smiltenes novada domes Sabiedrisko attiecību speciālisti Maritu Mūzi, tālr.: 64707863, e-pasts: [email protected].