2024. gada 26. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Vadlīnijas kā rīkoties Smiltenes NKUP jaunajiem klientiem dažādās situācijās

 

SIA Smiltenes NKUP dibināts 1992. gada 30. janvārī, un nodarbojas ar dzīvojamo māju apsaimniekošanu (apsaimniekojam apmēram 40 mājas), pilsētas kopšanu, kapsētu uzturēšanu Smiltenes pilsētā un centralizēto ūdensapgādi un kanalizāciju visā Smiltenes novadā.

Ar 2022. gada 1. janvāri bijušo Apes un Raunas novadu komunālo saimniecību ūdensapgādes un kanalizācijas apsaimniekošanas funkcijas nodotas pašvaldības kapitālsabiedrībai SIA “Smiltenes NKUP”. Tas nozīmē, ka mūsu uzņēmumam vienlaicīgi pievienojas vairāki simti klientu, kuriem vēlamies sniegt atbildes uz visvairāk interesējušiem jautājumiem.

Skaitītāju rādījumu nodošana

Visiem SIA “Smiltenes NKUP” klientiem jāuzņem ūdens skaitītāju rādījumi katru mēnesi! Daudzdzīvokļu mājās vēlams to veikt katra mēneša pēdējā darba dienā! Paziņot uzņemtos skaitītāja rādījumus SIA “Smiltenes NKUP” var no 27. datuma līdz nākošā mēneša 2. datumam:

  • elektroniski klientu portālā https://kabinets.smiltenesnkup.lv/;
  • izmantojot klientu portāla WebNamsaplikāciju;
  • ierakstot rādījumus rēķinā atdalāmajā pasaknītī (vai, ja rēķins vēl nav bijis, uz baltas lapas, kurā noteikti jānorāda adrese un vēlams arī telefona numurs) un iemetot pastkastītē, kas atrodas Pils ielā 3A, Smiltenē, vai pagastu pārvaldēs izvietotajās SIA “Smiltenes NKUP” pastkastītēs.

Ielogošanās webkabinetā

Uz jūsu e-pastu tika izsūtīta vēstule, kurā norādīts kā reģistrēties jaunajā WEB Kabinetā. Lūdzu, sekojiet norādēm šajā vēstulē. Vēstulē norādītā parole ir tikai vienreizēja. Tikko jūs ielogosieties WEB kabinetā, jums tiks piedāvāts nomainīt paroli. Šī jaunā parole būs pastāvīgai lietošanai.

Tiem, kuri nav saņēmuši e-pastus par ielogošanas jaunajā WEB kabinetā, ir jārīkojas šādi – ejiet šeit  – https://smiltenesnkup.lv/ un tur, kur var nodot ūdensskaitītāja rādījumu, tur spiežat aizmirsi paroli?. Ievadot savu e-pastu, kas reģistrēts Smiltenes NKUP, Jums uz e-pastu tiks nosūtīta ‘saitīte’ un ielogojoties savā e-pastā nospiežot uz šīs saitītes ievadīsiet savu jauno paroli.

Ja tomēr neizdodas, zvaniet 27843971 vai 26182972.

Līgumu parakstīšana

Līgumi par ūdenssaimniecības pakalpojumiem fiziskām personām ir sagatavoti (ar dažiem izņēmumiem) un lielākoties ir nogādāti pagastu pārvaldēs, kur tos iespējams parakstīt. Pēc iepriekšēja pieteikuma līgumu var parakstīt arī elektroniski. Līgumu parakstīšanas termiņš ir 28. februāris.

Rēķinu saņemšana

Klientam ir iespēja arī izvēlēties rēķina saņemšanas veidu:

  • elektroniski savā e-pastā bez maksas;
  • papīra formātā savā pasta kastītē ar Latvijas pasta starpniecību, kas šobrīd izmaksā 1,50 EUR (1,24 EUR+PVN) par katru rēķinu.

Lai mainītu esošo rēķina saņemšanas veidu, klientam jāsazinās ar SIA “Smiltenes NKUP” rakstot uz e-pastu: [email protected] vai zvanot uz tālruņu numuriem: 2784397126182972. Rēķinu saņemšana elektroniski nodrošina ne vien ērtu un operatīvu savstarpējo sadarbību, bet arī videi draudzīgu pieeju.

Rēķinu apmaksa

Rēķinus par saņemtajiem pakalpojumiem iespējams apmaksāt:

  • internetbankā veicot pārskaitījumu uz rēķinā norādītajiem bankas kontiem (atbilstoši katras bankas cenrādim);
  • veikalu Maxima kasēs (pakalpojuma maksa EUR 0.50)
  • Latvijas pasta nodaļās (pakalpojuma maksa EUR 0.50)

Vairāk variet uzzināt mūsu mājas lapā smiltenesnkup.lv un nepieciešamības gadījumā sazinieties ar mums zvanot 26182972, vai arī attiecīgajam speciālistam, kura kontaktus var atrast mājaslapā.

Smiltenes NKUP