2024. gada 27. apr.
A- A A+
Viegli lasīt

Lieldienas kopā ar Smiltenes bibliotēku

Smiltenes bibliotēka aicina svinēt Lieldienas kopā ar bibliotēku, piedaloties tās sagatavotajās aktivitātēs.

Smiltenes bibliotēkā, Baznīcas laukums 13:

No 11. līdz 18. aprīlim pie Smiltenes bibliotēkas Gaujas ielā 1 (pie Sporta halles) sadarbībā ar Smiltenes Kultūras centru būs iespēja izrotāt Lieldienu koku. Rotāšanai var izmantot pašu gatavotus dekorus ar Lieldienu simboliku vai krāsainas lentītes. Godinot Ukrainas tautu, aicinām Lieldienu kokā iesiet zilu un dzeltenu lentīti. Lentītes iepriekš varēs saņemt Smiltenes bibliotēkā tās darba laikā.  Sienot kokā šis lentītes, sūtīsim labas domas un vēlējumus ukraiņu tautai un tās aizstāvjiem.

Smiltenes bibliotēkas logos varēs apskatīt PII “Pīlādzītis” audzēkņu zīmējumu izstādi – gaišas un skaistas bērnu rotātas olas ar lieldienu tradīcijām, spēcinošiem vārdiem un skanīgām tautasdziesmām.

Bērnu apkalpošanas nodaļā, Gaujas ielā 1 (Sporta hallē):

Smiltenes bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļa no 11.līdz 14.aprīlim piedāvā piedalīties “Olu medībās”, atnākot uz bibliotēku un atrodot visas zaķa paslēptās olas.

Visu aprīli Bērnu apkalpošanas nodaļas telpās un logos būs skatāma bērnu radošo darbu izstāde “Lieldienu rīts”.

No 11.līdz 24.aprīlim bibliotēka piedāvā atšifrēt virtuālu Lieldienu krustvārdu mīklu bibliotēkas Facebook lapā, tādējādi asinot prātu un pārbaudot zināšanas par Lieldienu tradīcijām.

Tāpat laikā no 15. līdz 18.aprīlim aicinām apmeklēt saulgriežu daudzināšanas un svinēšanas pasākumus pie TLMS “Smiltene”.

Smiltenes bibliotēkas kolektīvs vēl priecīgas un saulainas Lieldienas!

 

 

Informāciju sagatavoja:
Zane Indriksone,
Smiltenes bibliotēkas vecākā bibliotekāre